N

mijn ervaring met NLE energie

NLE energie is zeker niet de goedkoopste energie aanbieder op de markt van dit moment, maar zij hebben wel veel andere voordelen.

Zij regelen alles voor je als je wilt overstappen en hebben hier een stappenplan voor uitgewerkt wat er als volgt uitziet:
- Je laat NLE weten dat je wilt overstappen naar deze aanbieder door middel van een aanmelding.
- Daarna heb je ook nog 14 dagen bedenktijd, dus als je iets te overhaast hebt gehandeld hoef je niet in paniek te raken.
- Vervolgens gaat NLE de overstap regelen en zorgen er ook nog voor dat je tijdens dit overstappen niet zonder energie komt te zitten (dat dit wel gebeurt komt vaker voor dan je zou denken).
- Een week voordat de eerste incasso van je rekening wordt afgeschreven krijg je hier bericht van, daarna is het iedere maand omstreeks een vast moment en sta je nooit voor verrassingen.
- Indien je in het bezit bent van een slimme meter, zoals dat heet, hoef je helemaal niets te doen aan het eind van het jaar want dan kan NLE de meterstand zelf aflezen. Wanneer je geen slimme meter hebt, moet je aan het eind van ieder kalenderjaar de meterstand van dat moment doorgeven. Hier hoef je zelf niet aan te denken, want NLE stuurt je hier een herinnering over.
- De startdatum bij NLE staat op de inschrijving en NLE zorgt er dan ook voor dat je andere contract op die datum stopt, waardoor je dus niet zonder energie komt te zitten en ook niet dubbel op hoeft te betalen.

Ik ben zelf redelijk bekend met dit wereldje en kan beamen dat dit echt goed geregeld is. Dus de prijs is misschien niet het laagst, maar de service van NLE is wel erg goed.

Nick 14 jan 2021
Reageer
P

Overstappen doet NLE voor je

Als je wilt overstappen naar NLE energie dan regelen zij alles voor je. Je hoeft alleen maar de gegevens door te spelen die ze nodig hebben en that’s it. Geen gedoe meer met je oude contract op zeggen en dat soort dingen want dit wordt allemaal voor je gedaan. En ze hebben hier echt een top persoonlijke service, dus als er iets is komt er iemand langs om dit zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Het is een landelijk bedrijf, maar dan met de warmte en goede service van een dorpswinkeltje, zo kan ik dit het beste vergelijken. Daarbij is het ook echt niet duur, dus om de prijs ban NLE hoef je het ook niet te laten.

Pieter 14 dec 2020
Reageer
Over NLE

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier van de Nederlandse markt. De visie van NLE is transparantie, voordeel en service. NLE is een vernieuwend energiebedrijf die persoonlijke service en voordeel garandeert aan haar klanten. Overstappen naar NLE Energie zal geheel via het bedrijf zelf verlopen, dit betekent dat het bedrijf alles regelt met je huidige energieleverancier.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie