Powerpeers

Powerpeers

3 reviews
F

Stroom teruggeven voor minder maandlasten

Wij zijn bij Powerpeers gegaan puur omdat ze hier goede tarieven hebben en je stroom aan Powerpeers terug kan geven voor een mindering van je maandelijkse kosten. Wij hebben veel zonnepanelen maar nog geen elektrische auto en dergelijke waardoor we, zeker in de zomer, stroom overhouden. Hierdoor is onze maandlast een stuk lager. Zeker de moeite waard voor mensen die ook veel zonnepanelen hebben om eens te kijken of het voor jullie uit kan. Met name in de zomer houden de meeste huishoudens met zonnepanelen veel stroom over. Ideaal om dat terug te geven voor een bijdrage.

F. Meester 16 dec 2021
Reageer
W

Powerpeers energie terugverkopen voor 11 cent kWh

Ik snap niet dat Powerpeers niet wat meer adverteert met het feit dat mensen met zonnepanelen hun energie vrij goed kunnen verkopen aan Powerpeers, die dat weer deelt met haar klanten. Ik zie steeds meer zonnepanelen op daken en wij hebben daar ook flink in geïnvesteerd voor een groot bedrag. Soms hou je wat over aan het eind van de dag, dit kan je dan verkopen aan Powerpeers voor momenteel 11 cent per kWh. Zo kan je mooi stroom delen dus alleen al voor het concept zal ik het al doen. Een huis kan maar een bepaalde hoeveelheid energie opslaan. Heb het idee dat veel mensen dat niet weten en dat bedrijven die zonnepanelen verkopen/verhuren, hier wel een wat betere inzicht in mogen geven. Zijn ook veel huishoudens die de opgewekte energie niet kunnen terugverkopen, dan is het een stuk lastiger om je kosten eruit te halen van je zonnepaneelinvestering. Wij zitten nu een half jaar bij Powerpeers dus hebben ook een stukje zomer meegepikt, werkt heerlijk mensen!

Wim Freriks 11 dec 2021
Reageer
M

Powerpeers voor ons een hele goede maandprijs

Door alle prijzen die ineens zo hoog zijn van de energiebedrijven zijn wij genoodzaakt om ergens anders te gaan zoeken. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Powerpeers. Dit is een dochterbedrijf van Vattenfall waar we eerder altijd bij hebben gezeten. Op dit moment hadden ze voor ons een iets goedkoper pakket dus zijn we blij overgestapt. Het mooie vind ik vooral van Powerpeers is dat je niet perse voor groene energie hoeft te kiezen, hierdoor kan je wat kosten drukken. Zeker in deze tijd vind ik dat gezinnen gewoon voor hun eigen portemonnee mogen kiezen. Het feit dat je ook veel energie terug kan verkopen aan Powerpeers helpt je ENORM in je maandbedrag. Wij betalen alsnog niet heel veel ondanks dat de prijzen zo hoog staan op het moment. We hebben ook 20+ zonnepanelen dus dat drukt de prijs ook wel. We moesten dus een energieprovider zoeken waarbij je gemakkelijk energie terug kan verkopen. Denk ook wel dat er veel mensen zijn die zo'n overstap maken want je houdt altijd wel wat energie over die je wilt verkopen weer, zeker in de zomer als je een goede dag met zon hebt.

Monique ter Velde 11 dec 2021
Reageer
Over Powerpeers

Powerpeers is een energieleverancier die zich met name inzet voor het samen delen van energie. Klanten die zelf energie opwekken kunnen de energie wat zij overhouden terugverkopen aan Powerpeers. Powerpeers deelt deze energie dan weer met haar klanten. Op deze manier is er altijd schone energie voor iedereen voor een prima prijs. Via een overzichtelijk eigen platform kunnen energie opwekkers en afnemers alles inzien.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie