Tibber

Tibber

13 reviews
W

Tibber heeft me een hoop geld bespaard

Ik zit nu een jaar bij Tibber en het bevalt mij zeer goed. Ik ben nog nooit duurder uit geweest dan met een andere contractvorm. Juist veel kosten ermee bespaard!

Een duidelijke en goed werkende app waar de tarieven makkelijk in te zien zijn.

Uiteraard blijft het wel een gokje t.o.v. een vast contract, want als er iets geks gebeurd en de prijzen omhoog vliegen, dan ga je dat direct merken. Maar de verwachting is niet dat dit gaat gebeuren. En zoals gezegd, wij hebben al een aardig bedrag bespaard in een jaar tijd.

Je zit bij Tibber nergens aan vast, als het niet bevalt kan je na een maand ook weer terug overstappen naar een andere maatschappij.

Wilfred 29 feb 2024
d

Makkelijke en fijne overstap
Ik ben net overgestapt en ben zeer tevreden hoe makkelijk en probleemloos het gaat. nu kan ik gelijk gebruikmaken van dynamische tarieven. Ook de app is erg overzichtelijk. Heb een code van een vriend gekregen waardoor ik 50 euro tegoed kreeg.
wil jij dat ook gebruik deze welkomstcode code!

diede 4 apr 2024
j

tibber ervaring

ik heb me aangemeld bij tibber 14.01.22
ik ben heel tevreden de gemiddelde prijs van vandaag 0. 26 cent terwijl ik daarvoor over de 70 cent betaalde, snachts is het heel goedkoop zo rond de 10 cent overdag iets hoger, en alles kun je volgen via een handige ap die je gratis kunt downloaden bij je aanmelding krijg je 50 euro tegoed, zo heb ik me ook aangemeld via een vriendin

update 27.01.22.prijs ligt nu tussen de 25 en 40 cent,

joy 27 jan 2023
Reageer
V

Eerlijk en groen

Wat een fijne energieleverancier!!
Wat een fijne energiebedrijf! Op vragen wordt snel gereageerd per mail. Altijd vriendelijk en behulpzaam. En niet onbelangrijk: de dynamische prijs. Wat een verschil! Het milieu profiteert ook. Kan niet beter toch?! Stap ook over naar Tibber, de digitale energieleverancier die je helpt om minder stroom te verbruiken, met groene stroom tegen de inkoopprijs per uur.

Vero 22 jan 2023
Reageer
E

Helemaal tevreden met de lage tarieven bij Tibber

Naast lage tarieven, heeft Tibber hele handige app waarmee je je gebruik en uurtarieven gemakkelijk kunt volgen. In de app allerlei mogelijkheden om je gebruik slim aan te sturen.
De 40ct van het prijsplafond hebben we dit jaar nog vrijwel niet aangetikt. En vannacht dipt de kWh prijs weer naar 16ct. Een ideaal moment om de auto op te laden of een wasje te draaien.

Edwin 14 jan 2023
Reageer
A

Eerlijke prijzen en super helpdesk

Super lage eerlijke tarieven
Je betaald wel een abonnementsprijs van een paar euro per maand
Maar dan nog veel goedkoper dan traditioneel
Controleer wel even wat de opzegtermijn bij de latende leverancier is

Je krijgt ook nog eens 50 euro shoptegoed om handige gadgets aan te schaffen

Super helpdesk
Lage eerlijke tarieven onder het prijsplafond

Apk 11 jan 2023
Reageer
K

Aanrader

Wat een verademing met transparante en eerlijke prijzen. Je hebt je verbruik zelf in de hand doordat je per uur kan zien wat de kWh prijs op dat moment is. Controle in eigen handen!

Doe er je voordeel mee!

Kim 9 jan 2023
Reageer
D

Overstappen was nog nooit zo makkelijk en goedkoop

Sinds 6 december overgestapt naar Tibber, het overstap proces verliep super soepel, van te voren via de chat nog contact gehad met een paar vragen, die vragen werden allemaal zonder moeite beantwoord.
Het klopt dat je idd niet kunt bellen met Tibber, maar ik vind dit zelf geen probleem, de chat werkt prima, zowel via de website als in de app zelf. Tot nu toe absoluut geen spijt gehad van de overstap, de rekening is tot nu toe al 60% lager dan bij de vorige leverancier.
In de Tibber store gelijk de Pulse aangeschaft dit is ook echt een aanrader, super makkelijk te installeren en daardoor dus direct real-time overzicht in wat er gebeurd in je eigen huis qua verbruik.

Danny van der Horst 9 jan 2023
Reageer
E

Lage prijzen en super app

Ik ben sinds een tijdje bij Tibber, zeer tevreden over de app, prijs en integratiemogelijkheden! nog gas? Neem gewoon een 2e leverancier.
Ik heb geen kWh meer betaald dan het maandtarief van mijn vorige aanbieder, regelmatig onder 20ct kWh. Ik stuur mijn warmtepomp en grote huishoudelijke gebruikers met Homey. Ook voor ‘normaal’ gebruik erg interessant!

Emiel 6 jan 2023
Reageer
M

Goede eerlijke leverancier

Tibber bevalt mij prima, sinds wij Tibber hebben gaan wij veel kritischer om met het gebruik van onze wasmachine, droger en afwasmachine. het mooie is dat je iedere dag en vanaf 13 uur een dag vooruit de stroomprijs per uur kan zien. Gemiddels 30 cent waar je bij een grote landelijke partij inmiddels 75 betaalt voor een Kwh stroom.

Zelf heb ik direct de Tibber Pulse aangeschaft die om de 2 seconden het actuele gebruik doorgeeft. kan je direct zien als je bijvoorbeeld je Tv aanzet hoeveel die gebruikt.

Marco 5 jan 2023
Reageer
E

kWh prijs gehalveerd met Tibber als leverancier

Bij Tibber betaal je een dynamisch laag stroomtarief op basis van vraag en aanbod. De markt bepaalt de prijs dus en als het waait of de zon schijnt dan is de prijs lager. Maar zelfs bij ongunstig weer op piektijden als het begin- en eind van de dag is de prijs ver onder die van traditionele maatschappijen. Op de prijs zit een bescheiden vaste toeslag waaraan Tibber verdient. Om een indruk te geven: de kWh prijs bij mijn vorige leverancier ging per december omhoog naar 0.60 euro. Bij Tibber heb ik deze maand uiteindelijk 0.30 euro/kWh betaald.

Sowieso besparen dus, maar als je slim met stroom omgaat kan je rekening verder omlaag. Gewoon de vaatwasser, wasmachine of laadpaal op de timer aan wanneer de stroom het laagst is. Voor veel apparaten biedt Tibber ook Slim Laden of een slimme besturing aan, waarbij geoptimaliseerd wordt mbv de electriciteitstarieven.

Wel is de prijs gevoeliger voor ontwikkelingen, waar er bij grote maatschappijen een demping op zit. Dit gebeurt beide kanten op, maar zelfs bij hogere tarieven is de kans laag dat je boven het tarief van de traditionele maatschappijen uitkomt.

Tibber levert geen gas. Hiervoor ben ik naar Energy Zero gegaan. Je kunt dus van de ene partij stroom en bij een ander gas afnemen.

Edwin de Bruijn 3 jan 2023
Reageer
O

Tibber zonder gas lijkt me lastig

Ik ben sceptisch. De app mag dan goed zijn, dat geloof ik best. Maar als je geen gas kan aanbieden, komen klanten dan echt naar Tibber? Ja, de klanten die een gasloos huis hebben vanzelfsprekend. Maar mensen gaan toch niet energie nemen van Tibber en gas van bijvoorbeeld Eneco? Daar geloof ik echt niks van. Weet sowieso niet of het wel kan om bij Eneco - of andere energieleverancier - alleen gas af te nemen? Ik denk dat het Tibber veel klanten kost om geen gas te leveren. Over 10 jaar zijn de meeste huizen misschien van het gas af maar we leven in 2023.

Oebel 3 jan 2023
Reageer
W

Goedwerkende app gemakkelijk besparen

Besparen is wel een stuk makkelijker met Tibber dan bij andere apps van energieleveranciers. Ik heb ook een P1 meter geinstalleerd voorheen, dat werkt in principe goed want daarop kan je zien hoeveel je verbruikt op dat moment. Helaas is het best veel werk om daar je eigen bedragen in te stellen zodat je ziet hoeveel het verbruik je kost. Bij Tibber zit dit er allemaal bij in verwerkt waardoor het wel heel prettig is. In de avond is het vaak een stuk goedkoper om energie te verbruiken dan overdag. Dat is ook de reden waarom wij nu in de nacht de wasmachine en droger aan doen. Helaas nog geen elektrische auto (DUURRR), anders had ik dat ook in de nacht opgeladen. Zeer goede app, denk dat veel andere energieleveranciers snel zullen volgen. Die zitten vaak nog met de gas aansluiting wat veel lastiger is om ook in zo'n app te verwerken.

Wim 2 jan 2023
Reageer
M

Veel bespaard

Zo in het nieuwe jaar maar weer letten op de stroomprijzen. Zelf inmiddels 4 maanden tevreden met Tibber.

Hoi 🤗 Besparen op je energierekening én iets goeds doen voor de planeet? Stap ook over naar Tibber, de digitale energieleverancier die je helpt om minder stroom te verbruiken, met groene stroom tegen de inkoopprijs per uur. Als je een energiecontract afsluit, ontvangen we allebei 50 € tegoed om te besteden in de Tibber Store. ⚡

Marco 1 jan 2023
H

Zit je nou gewoon te adverteren voor Tibber als mensen zich aanmelden dat jij ook 50 euro in de shop tegoed krijgt. Ik ben het met je eens dat het een goede leverancier is van energie maar om het nou op deze wijze te gaan promoten is vast niet de bedoeling.

Hans 3 jan 2023
Over Tibber

Bij Tibber kan je 100% groene energie afnemen tegen inkoopprijzen. Klanten kunnen gebruik maken van de Tibber app, die je helpt om her stroomverbruik te verminderen. Doordat de stroomprijs ieder uur verschilt, geeft de app precies aan wanneer je het beste je energie kunt verbruiken, zo krijg je volledige controle en kan je flink wat kosten besparen.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie