Vattenfall

Vattenfall

8 reviews
E

Vattenfall 3 jaar vast

Ik heb een mooie aanbieding gehad van Vattenfall om 3 jaar vast te zetten met 25% korting.

Ik vind dat fijn omdat je dan 3 jaar geen zorgen hebt.

Als je wil kijken of het wat voor jou is, de pagina zit een beetje verstopt, hier staat de aanbieding voor 3 jaar vast:
https://www.vattanfall.nl/energie-aanbiedingen/vasteprijsenergie-3jaar/

ff je postcode en huisnr invullen en je ziet gelijk wat jouw tarieven zijn.

Het overstappen ging makkelijk, zij hebben alles geregeld.

You're welcome :)

Eric 8 dec 2023
Reageer
M

Klantenservice is niet bereikbaar

M'n energierapport van december 2022 bevat een
vervelende fout. Dit kan ik helaas nergens aan Vattenfall doorgeven!

P.S. een verbeterpunt voor vattenfall. Die chat bot robot werkt niet.
Dat is een gedachtekronkel die net als bij de overheid ook niet werkt.
Ik heb een vraag en ben niet geïnteresseerd in een hele slechte beslisboom door te "lopen"

En regel eens een "normaal" e-mail contact.
Miljarden winst maken dank zij "ons" klanten en geen cent aan een fatsoenlijke klantenservice besteden.

Maarten 13 jan 2023
Reageer
M

vattenfall nu even flexibel contract

Ondanks de ENORM hoge prijzen op dit moment en de pech van ons dat precies nu ons contract is verlopen, heeft Vattenfall ons goed geholpen. Ze verkopen nu eigenlijk geen vast contract meer totdat de prijzen omlaag gaan. Oftewel, iedereen waarvan het contract nu verloopt, die mag flexibel bij Vattenfall verder. Betaal je momenteel wel de hoofdprijs maar een alternatief is er simpelweg niet. Wij hebben zonnepanelen geplaatst en we hebben de verwarming 3 graden lager gezet, meer kunnen we niet doen. Hopelijk doet de overheid nog iets om gezinnen te compenseren.

Monica 18 mrt 2022
Reageer
T

Goed geholpen door Vattenfall

Niemand weet precies wat er met de energieprijzen gaat gebeuren. Gaat het nog verder omhoog of zal het snel weer gaan dalen. Hoor van allerlei mensen om me heen dat je beter gewoon kunt blijven zitten waar je zit. Vattenfall behoort bij een van de betere energiebedrijven dus zekerheid is voor nu het beste. Mijn energiecontract is vorige week verlopen, nu het enorm duur is met de prijzen... Vattenfall gaf aan dat ik het beste een flexibel contract kon nemen en zodra de prijzen weer wat lager staan, ik deze om kon zetten naar een vast contract met vaste prijzen. Dit had ik ook namelijk. Heb helaas de pech gehad dat mijn contract precies afliep op het moment dat de energieprijzen heel hoog staan.

Tim 10 jan 2022
Reageer
F

Vattenfall is transparant over stijgende prijzen

Wij zijn al jaren klant bij Vattenfall en ze zijn heel transparant over het feit dat de energie en gasprijzen enorm stijgen. Ze stelden ons per mail vast dat de afgelopen maanden de energie flink duurder is geworden, vooral doordat er minder gas op voorraad is in Europa. Doordat Vattenfall het hele jaar energie inkoopt hebben ze de stijging toch een beetje weten te beperken. Het mooie is wel dat de overheid de energiebelasting omlaag brengt en de overheid geeft iedereen eenmalig een bepaald bedrag om het jaar 2022 goed door te komen.
Ik denk dat wij deze mail kregen omdat we in December moeten verlengen dus vind dat wel heel goed. Uiteraard hadden we zelf ook al wel meegekregen dat de prijzen overal flink de pan uit schieten maar vind het toch goed dat ze de klanten even een mail sturen. Wij blijven gewoon klant bij Vattenfall en hopen dat er snel betere tijden aan komen, iedereen zit in deze penarie dus we moeten er ook samen weer uit komen.

Fam. Nijers 9 dec 2021
Reageer
F

Contract bij Vattenfall

Wij zijn al lang geïntrigeerd door het idee van zonnepanelen op het huis en nu hebben we eindelijk besloten om deze sprong te wagen en er voor te gaan.
We hebben ons goed laten informeren door mensen die in deze branche werken en zo zijn we uitgekomen op Vattenfall.
Zij leveren goede zonnepanelen en hebben ons keurig voorgelicht in de drie mogelijkheden die zij hebben, waardoor we nu volledig achter onze keus staan.

Als mooie bijverdienste hebben we ook nog als welkomstcadeau €350,- gekregen waar wij zelf een mooi cadeau voor kunnen uitzoeken.
Dit heb ik persoonlijk ook liever dan dat je van hen iets krijgt wat zij hebben uitgezocht, dat zijn toch vaak van die dingen waar je zelf niet snel voor zou kiezen.
Nu kunnen we dus voor een behoorlijk bedrag zelf kijken waar we nog behoefte aan hebben, niet het belangrijkste aan dit contract maar wel absoluut een leuk extraatje.

Fynn 5 jan 2021
Reageer
N

Vattenfall klacht

Wij zijn stom genoeg in de mooie aanbieding van Vattenfall getrapt. Het was zo'n aanbieding waarvan je denkt dit is te mooi om waar te zijn, dus laten we gelijk overstappen voordat we dit niet meer kunnen of vergeten. We zouden 350 euro cadeau (korting) krijgen. Op geen enkele afschrift hebben wij vervolgens dit bedrag mogen ontvangen of in mindering gekregen op de totaalrekening. Met de klantenservice van deze aanbieder bellen is in dit geval missie kansloos, want zij leggen de schuld gewoon bij ons neer. Wij zouden iets niet goed hebben aangekruist bij het afsluiten hiervan, wat ik me niet kan voorstellen.

Nog een groot nadeel hier aan is dat ze niet per e-mail te bereiken zijn. Je kunt met ze bellen, of anders met ze appen en dat is het. Het grappige is dat ik op het internet veel meer slechte verhalen over Vattenfall lees, dus ik kan ergens ook wat schuld bij mijzelf neerleggen. Als ik voor af wat meer onderzoek had gedaan, dan was ik waarschijnlijk niet overgestapt en had me dat deze ellende kunnen besparen. Zodra mijn contract (1 jaar) er hier op zit stap ik met zekerheid over naar een andere leverancier, laat dat wel duidelijk zijn.

Niek 12 dec 2020
Reageer
G

Vattenfall Nintendo Switch

Vattenfall duurzame energieleverancier voor een goede prijs met super welkomstcadeaus!
Dat zou echt een goede slogan zijn voor deze energie leverancier als je het mij vraagt. Je betaalt hier heel weinig voor relatief erg veel en duurzaam energie. Het is een hele handige website, die je heel goed op weg helpt bij een onderwerp waar de meeste mensen, net als ik, totaal geen verstand van hebben. Wij hebben erg veel aan de eenvoudige stappen op de website gehad.

En als klap op de vuurpijl krijg je er nu ook nog eens een NIntendo Switch bij, voor de mensen met jonge kinderen is dit geweldig. Maar ook voor volwassenen die wel van een spelletje houden is dit erg leuk. Wij hadden het in principe voor de kinderen, maar mijn vrouw en ik spelen toch zelf toch ook regelmatig een spelletje mee en ik moet zeggen dat dat echt erg leuk is. Dus een hele goede en slimme zet van Vattenfall om zoiets erbij te geven.

Guido 26 nov 2020
S

Dat is een lange slogan haha.

Ps. ik heb mijn Nintendo Switch vandaag binnen gekregen, erg blij mee! Vooral mijn zoontje van 10 verheugd zich hier al een tijdje op. Tv kijken is voor ons niet meer mogelijk nu de Nintendo altijd aan staat... Erg leuke actie van Vattenfall! Ook toevallig dat we vanaf vorige maand konden overstappen dus kwam goed uit!

Sisi 9 dec 2020
M

Zojuist overgestapt naar Vattenfall en we krijgen binnenkort de Nintendo Switch toegestuurd! Erg leuke aanbieding. Ik dacht dat het alleen tijdens Black Friday was maar het is blijkbaar nu met kerst nog steeds.

Mario 23 dec 2020
Over Vattenfall

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers voor consumenten en bedrijven van Nederland met enkele miljoenen klanten. Naast dat ze stroom en gas leveren, kunnen klanten ook bij dit energiebedrijf terecht voor hulp en advies over duurzame energie, zonnepanelen en energie besparen. Klanten kunnen via de Vattenfall App alle regie omtrent energiezaken in eigen hand houden.

Beste energieleveranciers

Beste keuze

NextEnergy

2.

Pure energie

3.

Oxxio

4.

Delta Energie